ClaroRead Updates

Op deze pagina vindt u de ClaroRead updates. Kijk goed welke versie u heeft en kies de juiste versie om te updaten.

Voor Windows (Download-versies)

Download hier de nieuwste versie van ClaroUp. ClaroUp is een programma voor ClaroRead dat automatisch zoekt naar de nieuwste updates. Uw programma blijft dus altijd actueel.

ClaroUp zal de reeds geïnstalleerde versie van ClaroRead bekijken en waar nodig updaten. Als er niets gebeurd hebt u een te oude versie van ClaroRead. U kunt contact met ons opnemen voor een update naar versie 7. Dit kost €37,-

Voor Windows (USB versie)

Ook de USB stick kan geüpdatet worden. De meest recente versie van ClaroRead op USB is 7.2.3. Als u een usb-stick heeft die groter is dan 3 gigabyte en u wilt updaten naar deze versie, neemt u dan contact op met Woordhelder op 073-204 83 11

Voor Mac

Neem voor de Mac-versie contact op met Woordhelder op 073-204 83 11